Onze werkwijze

Heeft u interesse in één van onze diensten?
Onze werkwijze staat hieronder stap voor stap beschreven.

Meer weten? Scroll verder

scroll to next section
#

Van kennismaking tot werkend platform

  1. Inventarisatie
  2. Voorstel
  3. Uitvoering
  4. Implementatie

1. Inventarisatie

De meeste bedrijven die ons bellen hebben een vorm van poort- of veiligheidsinstructie, maar vinden uitvoeren hiervan te tijdrovend en te belastend. Ze vragen ons of wij die zorg bij hen weg kunnen nemen. Na uw telefoontje of e-mail, komen we langs om samen te bespreken wat uw wensen zijn en welke vorm het beste bij u en uw budget past. Wij hebben voor bijna iedere portemonnee een oplossing.

2. Voorstel

In deze fase gaan we de instructies en toetsen ontwikkelen. Uiteraard wordt u nauw betrokken bij de beslissingen die nu genomen moeten worden.

3. Uitvoering

In deze fase beginnen we daadwerkelijk met het ontwikkelen van de instructies en toetsen. We zullen, indien u dit wenst, u hierbij nauw betrekken. Er zullen nog vele beslissingen genomen moeten worden.

4. Implementatie

Zodra u de instructie en toets heeft goedgekeurd, gaan we alles plaatsen in uw omgeving en testen. Ook u test mee! Pas als u tevreden bent, leveren wij uw poort- of veiligheidsinstructie op. Op dat moment gaan ook de licentie en het onderhoudscontract in. De gemiddelde doorlooptijd voor een doorsnee project is 3 maanden. Afhankelijk van de complexiteit van het project, uw wensen en de drukte bij ons kan het korter of langer duren uiteraard.

Heeft u een vraag?

U kunt direct contact opnemen met Coosje Vink - Roetman door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.